[ HOME ] Natuursteen-vloeren.com | graniet vloer | hardsteen vloer
NATUURSTEEN CONTACT
English Nederlands
INFORMATIE
NATUURSTEEN SOORTEN
MAATWERK
VLOEREN BINNEN
VLOEREN BUITEN
NATUURSTEEN INFORMATIE

Wereldwijd wordt natuursteen in groeven gewonnen. Met imposante machines wordt natuursteen in grote blokken gewonnen en vervolgens in platen en tegels gezaagd. Alleen gelaagde stenen als leisteen en kwartsiet worden in schollen van de rots gespleten. Geen blok is hetzelfde en pas na het zagen worden de verschillen in kleur en structuur zichtbaar. Het oppervlak wordt daarna op de gewenst manier afgewerkt, met een ruw, dof of glanzend uiterlijk.

Kenmerkend van natuursteen is de prachtige luxe uitstraling van de steen. Natuursteen kan tegen een stootje, is praktisch in gebruik en duurzaam, waardoor het voor een groot aantal binnen- en buitentoepassingen wordt gebruikt.

Natuursteen bevloering en bestrating geven de omgeving een sfeervolle, rustgevende en natuurlijke uitstraling. Aangezien gebruik wordt gemaakt van materialen die voorkomen in de natuur is geen vloer of terras hetzelfde, en dat is precies wat natuursteen zo bijzonder maakt. Duizenden natuustenen zijn leverbaar zodat voor iedere smaak en budget wat wils is.